Impregnator pentru piatra naturala

Descriere:

Impregnatorul pentru pietre naturale Cozari este o impregnare de inalta clasa pentru toate pietrele naturale. Moleculele patrund in piatra si o fac rezistenta la murdarie si alte influente exterioare. Pietrele naturale au porii deschisi si din aceasta cauza absorb ca un burete toate substantele cu care intra in contact , acest lucru ducand la formarea de pete si la deterioararea calitatii pietrelor. Din acest motiv necesita impregnarea cu produse profesionale. Impregnatorul pentru pietre naturale inchide porii asigurand protectia acestora.

Mod de utilizare

Agitati inainte de utilizare!!!
Impregnatorul pentru pietre naturale Cozari se aplica uniform cu o laveta fara scame si se lasa sa se usuce. La pietrele foarte absorbante trebuie repetata procedura.

Este un produs eco friendly, nu dauneaza sanatatii.
Inainte de utilizare aplicati pe suprafete mici de proba.
Componenti: <5% tenside neionice, derivati de siloxan, aditivi pe baza de apa. (conform Regulamentului privind detergentii CE 648/2004).
A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii a se spala urgent cu apa din abundenta si a se consulta medicul. In cazul inghitirii solicitati urgent sfatul medicului si prezentati ambalajul sau eticheta. Fisa tehnica de securitate se poate obtine la cerere.