Nano Impregnator cu efect umed

Descriere:

Pietrele naturale au porii deschisi si din aceasta cauza absorb ca un burete toate substantele cu care intra in contact , acest lucru ducand la formarea de pete si la deterioararea calitatii pietrelor. Din acest motiv necesita impregnarea cu produse profesionale. Impregnatorul pentru pietre naturale inchide porii asigurand protectia acestora. Nano impregnatorul cu efect umed Cozari este un impregnator de inalta clasa cu nanoparticule si efect perlat pentru toate pietrele naturale si artificiale. Nano impregnatorul cu efect umed Cozari va protejeaza pietrele impotriva murdariei si a altor influente exterioare.

Lichidele se scurg in picaturi si se pot indeparta vizibil mai usor. In plus piatra dumneavoastra obtine o suprafata cu un aspect umed, prin care este accentuata in special culoarea naturala a pietrei.

Mod de utilizare

Agitati inainte de utilizare!!!
Nano Impregnatorul Cozari se aplica uniform cu o laveta fara scame si se lasa sa se usuce. La pietrele foarte absorbante trebuie repetata procedura. La pietrele lucioase suprafata trebuie final lustruita.

Este un produs eco friendly, nu dauneaza sanatatii.
Da un aspect umed suprafetei.
Inainte de utilizare aplicati pe suprafete mici de proba.
Componenti: alchil-silan, polieter modificat polisiloxan si silicati coloidali in solutie apoasa (conform Regulamentului privind detergentii CE 648/2004).
A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii a se spala urgent cu apa din abundenta si a se consulta medicul. In cazul inghitirii solicitati urgent sfatul medicului si prezentati ambalajul sau eticheta. Fisa tehnica de securitate se poate obtine la cerere.