Piatra naturala Nano Impregnator

Descriere:

Pietrele naturale au porii deschisi si din aceasta cauza absorb ca un burete toate substantele cu care intra in contact , acest lucru ducand la formarea de pete si la deteriorarea calitatii pietrelor. Din acest motiv necesita impregnarea cu produse profesionale. Impregnatorul pentru pietre naturale inchide porii asigurand protectia acestora. Cozari Nano Impregnator este o impregnare de inaltă clasa cu nanoparticule.

Nanoparticulele asigura un efect perlat pentru toate pietrele naturale si artificiale. Nano Impregnatorul Cozari va protejeaza pietrele impotriva murdariei si a altor influente exterioare. Lichidele se scurg in picaturi si se pot indeparta vizibil mai usor.

Mod de utilizare

Agitati inainte de utilizare!!!
Nano Impregnatorul Cozari se aplica uniform cu o laveta fara scame si se lasa sa se usuce. La pietrele foarte absorbante trebuie repetata procedura. La pietrele lucioase suprafata trebuie final lustruita.

Este un produs eco friendly, nu dauneaza sanatatii.
Inainte de utilizare aplicati pe suprafete mici de proba.
Componenti: alchil-silan, polisiloxan si silicati coloidali in solutie apoasa (conform Regulamentului privind detergentii CE 648/2004).
A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii a se spala urgent cu apa din abundenta si a se consulta medicul. In cazul inghitirii solicitati urgent sfatul medicului si prezentati ambalajul sau eticheta. Fisa tehnica de securitate se poate obtine la cerere.