Slefuire marmura si mozaic

Servicii profesionale pentru pardoseala dumneavoastra din marmura.
Restaurare, slefuire si lustruire pardoseli din marmura

Marmura este o piatra naturala a carei frumusete caracteristica si compozitie o fac sa fie alegerea cu adevarat unica in amenajarea pardoselii din caminul dumneavoastra, iar datorita avantajelor multiple pe care le ofera si a frumusetii incomparabile va doriti ca pardoseala dumneavoastra din marmura sa isi pastreze aspectul cat mai mult timp.

Noi intelegem cat de important este aspectul pardoselii din marmura sau mozaic atat pentru dumneavoastra cat si pentru cei care intra in casa dumneavoastra si va oferim servicii de cea mai buna calitate, pe care le dezvoltam si adaptam continuu pentru a va satisface exigentele.

Serviciile noastre, o experienta placuta pentru pardoseala dumneavoastra

Inainte de toate trebuie sa stiti ca serviciile noastre de slefuire si lustruire a suprafetelor din marmura nu sunt servicii de curatenie si nu trebuie confundate cu acestea. Veti gasi multe firme de curatenie care va ofera astfel de servicii la costuri mai mici dar care in realitate nu fac o slefuire, ci doar o curatare de suprafata cu diverse solutii chimice, care nu rezista in timp. Cereti de la inceput mai multe detalii despre procedeul de lucru pentru ca sa nu ajungeti sa suportati costuri mult mai mari pe parcurs pentru ca nu ati facut alegerea corecta.

Serviciile de slefuire si lustruire pe care noi le oferim, se bazeaza pe redarea aspectului si luciului natural al materialului. Acest lucru il obtinem prin slefuirea mecanica a suprafetei folosind succesiv consumabile cu granulatii de duritate diferita, incepand de la 60 (dur) pana la 3500 (foarte fin - luciu "oglinda"). Pe langa operatiile de slefuire si lustruire efectuam si toate reparatiile necesare (rechituire, repararea fisurilor, inlocuirea placilor sparte, etc.) pentru a reda complet frumusetea pardoselii dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de slefuire si lustruire consultati urmatoarele sectiuni: